Lej Affugter og/eller Varmeblæser

Skal du bygge nyt, eller er der bare meget fugt i kælderen måske? Så vil du kunne drage stor fordel ved at leje en affugter, og muligvis også en varmeblæser hos Starfloor. Ved en vandskade kan en affugter også være til stor gavn, samt ved et fugtigt sommerhus eller kolonihavehus.

Vi udlejer affugtere til både private og erhverv.

Hvorfor leje en Affugter?

Årsagen til at leje en affugter er primært, at man gerne vil undgå råd og svamp. Du kan dermed eliminere disse problemer, ved at have en affugter stående. Vi udlejer dem, og en af vores fagmænd, kommer ud og opsætter det hele, aflæser maskinen og piller også det hele ned når det ønskes. 

En affugter er ret dyr, og det er ikke sikkert det er noget man skal blive ved med ar bruge. Derfor er det klart bedst at leje den for en kortere periode, så man også får rådgivning fra en professionel med på vejen. Vi har ingen begrænsninger på lejen. Vi aftaler en periode, og hvis det viser sig at du gerne vil forlænge lejeaftalen, så ringer du bare.

Hurtig og effektiv affugter

Vores affugtere er blandt markedets bedste, da det ikke nytter noget at have en halvdårlige maskine stående. Så hvis du står med renovering eller ombyg, så er en affugter det rigtige valg. Projektets varighed forkortes markant med en affugter, da fugtigheden holdes nede og projektet kan dermed fortsætte. 

Affugteren sørger for ventilation i rummet, og opsamler vandet der er i luften. Affugteren kan indstilles til den luftfugtighed der ønskes, det eneste du skal foretage dig, er at tømme vandbeholderen når den fyldes op.

Indhent dit

Gratis tilbud

    Skal der bruges både affugter og varmeblæser?

    Vores affugtere bliver ofte udlejet i forbindelse med nybyggeri eller renoveringer. I disse tilfælde kan det også være hensigtsmæssigt at anvende en varmeblæser for at øge lufttemperaturen. Dette resulterer i den hurtigst mulige tørringstid. Ved at supplere affugteren med en varmeblæser kan tørringstiden blive op til 3 gange hurtigere. 

    Varmen øger fordampningen, hvilket gør det lettere for affugteren at suge fugtigheden til sig. Vi er glade for at opstille både affugtere og varmeblæsere, indstille dem og pakke det hele sammen igen.

    Kontakt os i dag, så finder vi den affugter og/eller varmeblæser der passer til dit projekt

    Kontakt os og får uforpligtende rådgivning, og/eller modtag et gratis tilbud. Du kan kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, skrive til os på mail: info@starfloor.dk eller ring til os på 21 909 525, så finder vi en løsning der passer dig.