Epoxy gulv

Hos Starfloor fremstiller og monterer vi effektivt og professionelt epoxy gulv for private og erhverv på Sjælland. Med vores placering i Søborg dækker vi hele Sjælland og Københavnsområdet. Vi har mere end 15 års erfaring med lægning af epoxy gulve. Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde ift. epoxy gulv, så kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig.

Hvad er Epoxy Gulv?

Det er kort fortalt et utroligt stærkt bindemiddel. Det er et element der blandes sammen med andre elementer, som har til formål at udvikle et enormt slidstærkt gulv. Netop af denne grund er dette materiale super slidstærkt, blev det ofte anvendt til fabrikker og værksteder, hvor gulvet skal have en så slidstærk og robust overflade som muligt. Desuden besidder gulvet samtidigt en let fjedrende overflade, og er blødt at gå på.

I dag er det blevet super populært at anvende et epoxygulv næsten alle vegne. Det er på grund af gulvets lange levetid og lette vedligeholdelse. Men når der ønskes at skifte det nuværende gulv ud, er det utroligt vigtigt, at man gør brug af en gulvmand, som har stor forståelse for epoxy. Det er, fordi når komponenterne blandes op, er det vigtigt at tilsætte epoxyen så hurtigt som muligt. Det tørrer nemlig meget hurtigt, og er derefter umuligt at arbejde med.

Har du nogle spørgsmål eller mangler du et uforpligtende tilbud? Kontakt Starfloor for råd og vejledning: 21 90 95 25

Indhent dit

Gratis tilbud

  Hvad er fordelene ved epoxy gulv?

  Har du blandt andet et værksted eller fyrrum, vil det være særdeles praktisk at have.

  Alt i alt får du et fugefrit gulv uden upraktiske samlinger, hvor skidt og snavs kan sætte sig i. Det er derfor utrolig rengøringsvenligt, og kan anbefales til alle husstande, industrien og forskellige typer institutioner.

  Epoxy gulve er et slidstærkt og rengøringsvenligt gulv

  Epoxy gulve og polyurethan gulv minder meget om hinanden på deres egenskaber. Det unikke ved et epoxy gulv er dog, at det har en langt større belastningsevne end et polyurethan gulv. Det har været en af de helt store grunde til, at et materialet tidligere har været hyppigt anvendt i industrien. Er du i tvivl om, hvilken type gulv, der matcher dine behov, er du meget velkommen til at kontakte mig for vejledning og gode råd. Hos Starfloor tilbyder vi både rådgivning, eksempelvis i forhold til materialer, montering og andet indenfor gulvlægning. Vi betjener kunder på hele Sjælland – kommer du derfor fra byer som Roskilde, Søborg og Køge, kan vi med garanti hjælpe dig med dit gulvarbejde. Desuden står vi både til rådighed for dig, som er privat kunde, men også institutioner, industri og erhverv. Kontakt os på telefon: 21 90 95 25, eller skriv til os på info@starfloor.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Skridsikkert epoxy gulv med mange muligheder

  Med epoxygulve er du garanteret et skridsikkert gulv med en let fjedring grundet den gummiagtige overflade. Dermed får du et gulv, der er utrolig behageligt at gå og stå på. Samtidigt har du uanede muligheder i forhold til farvevalget på dit gulv. Vi kan ramme lige netop din yndlingsfarve, og endda tilføje metallisk effekt eller glimmer til blandingen, hvis det ønskes.

  Det er især et stort hit på både børneværelset og badeværelset. Grundet de unikke egenskaber har det mange anvendelsesmuligheder. Tidligere er gulvtypen mest kendt fra industrien og institutioner, men gulvet vinder løbende indpas i de private hjem – Eksempelvis er det efterhånden blevet brugt en del på børneværelser, i køkkener, bryggers, kældre, garager, altaner og meget mere.

  Hvad er prisen?

  Der er en masse forskellige faktorer som afspejler sig på prisen for et epoxy gulv. En af de helt store faktorer afhænger af tykkelse og de ønskede egenskaber af gulvet.

  Så hvis du vil have en pris på epoxygulve, så er du velkommen til at kontakte os. Det er uforpligtende, og du kan også få et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker dette. 

  Klik her for at få et uforpligtende tilbud på et epoxy gulv.

  Derfor kan vi ikke angive priser på vores hjemmeside, men du er til enhver til velkommen til at få en gratis vurdering af din gulvopgave.

  Andre steder hvor vi laver Epoxy gulve