Polyurethan gulv Brøndby

Søger du en yderst kompetent gulvmand til at anlægge dit polyurethan gulv i Brøndby? Så er du landet det rette sted. Vi hos Starfloor har mere end 15 års erfaring, og kan med garanti hjælpe dig. Vi arbejder primært med virksomheder, hvor et polyurethan gulv kan bl.a. være til dit værksted, kontoret eller i en butik. Det er meget slidstærkt og er en del mere behageligt at gå på end mange andre typer gulv. Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Hvorfor vælge et polyurethan gulv?

Der er mange fordele ved et polyurethan gulv, f.eks. kan hærdeplasten holde til meget, samtidig med at det er fleksibelt og mere stødabsorberende, har det en enorm slidstærk overflade. Det passer derfor utrolig godt til et værksted eller en butik. En anden god ting er at der kommer ingen fugninger, og det gør dermed gulvet utrolig nemt at gøre rent.

Den bløde gummibelægning er både god for komforten, men også for rengøringen. Det betyder at skulle du spilde nogle ting som cola, kaffe, olie eller hvad det end måtte være. Så kan dette nemt fjernes fra et PU gulv, uden at det efterlader pletter.

Miljøvenligt og slidstærkt gulv

Udover at gulvet er miljøvenligt at producere PU gulve, så kan du også få det i lige den farve du ønsker. Dvs. har dit logo en bestemt farve du gerne vil fremhæve, kan vi sammensætte farverne til at matche, så du får det gulv du godt kunne tænke dig. Gulvet kan både anlægges inden- og udendørs, da det er vandtæt, slidstærk og resistent overfor alle typer væsker, heraf også rengøringsmidler.

Ønsker du rådgivning eller måske et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne i dag. Så finder vi en løsning der passer dig.

Indhent dit

Gratis tilbud

  Polyurethan gulv Brøndby - Fremtidens afløser af gulve

  Som nævnt, så er det miljøvenligt at fremstille et PU gulv. Ydermere har det en meget lang holdbarhed, sammenlignet med mange andre typer gulve. Uanset hvilken type rengøringsmiddel eller produkt du taber/putter på et polyurethan gulv, så kan man fjerne det igen, uden pletter. 

  Det er en af mange fordele ved et PU gulv, ift. linoleums- og vinylgulve. Polyurethan gulve kan ikke opløses med rengøringsmidler og andre produkter. Der er ingen samlinger eller fugninger, hvor gulvet kan give sig eller gå i stykker. Samtidig er det også en del nemmere og billigere at få lagt et nyt PU gulv.

  Kontakt os i dag og hør mere om polyurethan gulv Brøndby

  Hvis du ønsker at vide mere eller endda ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os allerede i dag ved at udfylde vores kontaktformular, eller skriv til os på mail: info@starfloor.dk, eller ring til os på 21 90 95 25, så finder vi en løsning der passer dig.

  Byer vi har kunder i, indtil videre