Polyurethan gulv Kongens Lyngby

Søger I en kompetent gulvmand til nyt polyurethan gulv i Kongens Lyngby. Så er I havnet det rette sted. Vi har mange års erfaring inden for området og kan helt sikkert også klare jeres opgave. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen, finde en løsning der passer til jer.

Polyurethan Gulv Kongens Lyngby

Hvor skal man vælge et polyurethan gulv? Polyurethan gulve har mange fordele, selve gulvet er meget slidstærkt og kan holde til meget. Udover dette er gulvet også ret fleksibelt og stødabsorberende hvilket gør det til et oplagt valg til butikslokaler eller kontorer. Derudover slipper man for fuger i gulvet, hvilket er med til at gøre det lettere at rengøre. Da snavs og andet skidt ikke kan gemme sig væk i fugningerne.

Den bløde gummibelægning er god for komfort og rengøringen. Gummibelægningen er ikke modtagelig overfor cola, kaffe og andre ting, man kan spilde på det. Så har man et kontorlokale eller andet erhverv, kan et polyurethan gulv i Kongens Lyngby være smart.

Miljøvenligt og slidstærkt gulv

Polyurethan gulve er miljøvenlige og har et stort udvalg af både farver og effekter man kan tilføje. Så hvis man ønsker at fremhæve et logo, med en bestemt farve, så kan vi klare den. Du kan også få effekter som glimmer, metal eller andet i gulvet, så det passer til jeres indretningsstil.

Gulvet kan anlægges både inde og udendørs. Gulvet er nemlig vandtæt, slidstærkt og resistent overfor alverdens typer af væsker heraf også rengøringsmidler.

Kunne I tænke jer et uforpligtende tilbud eller rådgivning, så kontakt os gerne i dag. Vi kan helt sikkert finde en løsning der passer jer.

Indhent dit

Gratis tilbud

  Polyurethan gulv i Kongens Lyngby til erhvervslokaler

  Polyurethan gulve er som tidligere nævnt miljøvenlige at fremstille. Derudover er holdbarheden helt i top, sammenlignet med andre typer af gulve. I kan bruge alle slags rengøringsmidler på gulvet helt uden, at det efterlader pletter bagefter.

  Polyurethan gulve har ikke samlinger i gulvet, som der er i linoleumsgulve og vinylgulve. Gulvet kan som sagt ikke opløses med rengøringsmidler eller andre produkter. Gulvet har ikke nogen samlinger eller fugninger, hvilket gør at det ikke giver sig eller sprækker. Samtidig er det billigere og nemmere at anlægge, end andre typer gulve. Derfor bør I overveje polyurethan gulv i Kongens Lyngby, som jeres næste gulv.

  Kontakt os i dag og lad os sammen finde en løsning

  Hvis I kunne ønske jer at høre mere, eller har nogen spørgsmål. Så skal I være mere end velkommen til, at kontakte os på telefon 32 72 71 70 eller på mail info@starfloor.dk. Vi ser frem til at høre fra jer. 

  Byer vi har kunder i, indtil videre