Polyurethan gulv Nørrebro

Overvejer I at få anlagt nyt gulv, og kan I bruge en yderst kompetent gulvmand på Nørrebro? Så se mere her. Hos StarFloor har vi mere end 15 års erfaring, og kan derfor med sikkerhed også hjælpe jer. I gennem årene har vi forbedret vores teknikker, og har derved effektiviseret processen bedst muligt. Alt sammen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi arbejder primært med erhvervsvirksomheder, hvor det giver mening at anlægge polyurethan gulve. Det vil sige kontorer, værksteder, butikslokaler osv.

Kontakt os i dag, og lad os se om vi ikke kan finde en løsning sammen.

Hvorfor vælge polyurethan gulv på Nørrebro?

Polyurethan gulv er meget populært i erhvervsbranchen, og det er der også flere gode grunde til. Gulvet er meget slidstærkt, og er mere behageligt at gå på. Da det er fleksibelt og mere stødabsorberende, end andre gulvtyper. Disse kendetegn, gør at det er særligt egnet til værksteder og butikker. En anden fordel ved polyurethan gulv, er at der ikke er nogen fugninger eller samlinger, der gør det meget nemmere at rengøre.

Polyurethan gulve har ikke kun god komfort, men de kan også klare en del tæsk. Både fra alment slid, men også hvis man skulle spilde drikke eller kemikalier på det.

Slidstærkt og miljøvenligt gulv

Udover at et polyurethan gulv er miljøvenligt at producere. Så har man mere frihed, i forhold til valg af farver og effekter. Det vil altså sige at hvis man ønsker en bestemt farve, der skal passe ind i butikkens stil, så har man mulighed for det. Derudover kan man tilvælge effekter såsom metallisk skær eller glimmer.

Hvis I er interesseret i at høre mere eller har nogen spørgsmål, skal I være velkommen til at kontakte os. Vi er sikre på at kunne varetage jeres behov.

Indhent dit

Gratis tilbud

    Polyurethan gulv på Nørrebro - fremtidens gulv

    Som tidligere nævnt, så er polyurethan gulv, miljøvenligt at fremstille. Derudover har det en lang holdbarhedstid, sammenlignet med andre typer gulve. Uanset hvilken type rengøringsmiddel man putter på PU gulve, kan det fjernes igen uden at afgive pletter. Dette er bare en af de mange fordele, ved denne gulvtype. Derudover er der ingen samlinger, som gør at gulvet ikke kan opløses eller give sig. Samtidig er det langt billigere, og nemmere at anlægge et polyurethan gulv.

    Kontakt os i dag og hør mere om polyurethan gulv på Nørrebro

    Hvis I kunne tænke jer at høre mere, eller ønsker et uforpligtende tilbud. Så kan I kontakte os på kontaktformularen, skrive til os på mail: info@starfloor.dk eller ringe til os på 32 70 91 50 . Så kan vi helt sikkert finde en løsning der passer til jer.

    Byer vi har kunder i, indtil videre