Polyurethan gulv Søborg

Leder du efter en yderst kompetent gulvmand til at anlægge polyurethan gulv i Søborg, så er du landet det rigtige sted. Vi har mere end 15 års erfaring med polyurethangulve. Du kan dermed stole på at vi kan vores kram. Vi har gennem årene forbedret vores teknikker, så vi kan effektivisere processen bedst muligt. Det gør vi selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Så står du som virksomhed og skal have lagt polyurethan gulv i Søborg eller omegn, så kan Starfloor hjælpe dig. Kontakt os gerne i dag og hør mere.

Polyurethan gulv til erhverv

Vores fokus ligger primært på B2B, dvs. erhvervskunder. Vi anlægger gerne polyurethan gulvene i lagerhaller, kontorer, butikker og meget mere. Mange virksomheder vælger et PU gulv fordi det er yderst rengøringsvenligt, idet at det har en fugefri jævn overflade. Det gør det ekstremt nem at støvsuge, vaske etc. Samtidig kan gulvet klare alle typer rengøringsmidler og du laver ikke pletter som ved andre typer gulv.

Idet der ikke er fuger eller samlinger i gulvet, er det meget nemmere at holde ved lige, og det er ikke noget der går fra hinanden eller sprækker. Ydermere har gulvet en gummilignende overflade, der gør at det er mere lyddæmpende, og mere behageligt at gå på end de fleste andre gulvtyper.

Slidstærkt og rustikt gulv

Der er mange erhvervsdrivende der vælger et polyurethan gulv. Du har nemlig muligheden for at få det i lige den farve du ønsker, samtidig med en elegant og slidstærk overflade der kan klare det meste. Ydermere holder gulvet meget længere end et almindeligt trægulv og er pænere end et betongulv, der ikke er behageligt at gå på. Så der er mange fordele ved at vælge et PU gulv. Hvis du er interesseret i at hører mere, så kontakt os allerede i dag. Vi rådgiver dig gerne, og kommer også med et uforpligtende tilbud, hvis dette ønskes.

Indhent dit

Gratis tilbud

    Polyurethan gulv i Søborg

    Vi holder til i Søborg og er derfor meget bekendt med området, og vi elsker at arbejde lokalt. Vi kender byen ud og ind, samt kender en del mennesker. Vi ved der er mange der med fordel kunne bruge et polyurethangulv. Hvis du er i tvivl om det vil være en god ide for dig og din forretning, så kontakt os, så rådgiver vi dig gerne.

    Kontakt os allerede i dag - Polyurethan gulv Søborg

    Hvis du ønsker at hører mere om fordelene ved et polyurethan gulv eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os allerede i dag. Vi har erfaringen der skal til, for at sikre dig et helt perfekt resultat. Udfyld kontaktformularen, skriv til os på mail: info@starfloor.dk, eller ring til os på tlf.: 21 90 95 25, så finder vi en løsning til dig.

    Byer vi har kunder i, indtil videre